luni, 21 septembrie 2009

Folk you...

Au trecut trei zile in care incultura a pierdut din procentaj. Teatrul national din Caracal a gazduit anul acesta gala Folk you sustinuta de Ziarului National.
Atmosfera, insa a fost una destul de teatrala in unele momente, poate pentru ca imaginea Teatrului impunea indirect acest lucru, dar au existat si momente in care sala s-a ridicat in picioare apalaudand, fredonanad, dorindu-si mai mult.
Am avut minunata placere de a cunoaste oameni de o caliate extraordinara precum Zoia Alecu, Emeric Imre si trupa,Alina Manole, bine cunoscutul Marius Tuca,Ada Milea, Florin Chilian, Nicu Alifantis si nu in ultimul rand surpiza, Mishu Calian. Aceasta este doar o mica parte din cei ce au facut spectacol, dar sunt cei ce au ramas in sufletul si mintea mea.
Trairile au fost multe pentru un timp asa de scurt. Regret cel mai mult faptul ca s-a terminat, si ca atmosfera de creatie, de arta, de traire, de exaltare a luat sfarsit. Raman cu amintirea visului frumos, cu versuri scrise pe carton si un zambet de drag si dor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu