luni, 7 iunie 2010

cazuta din nori...

Am luat o pauza de la invatzat si in gand imi revine mereu aceeasi intrebare ce caut la Poli.. nu e greu de raspuns...sunt aici pentru ca asa a vrut soarta pentru ca asta si-a propus ea pentru mine..a fost o ambitie de moment, o iesire din caracter..o gresala care mi-a placut dar care acum ma seaca de puteri ..si asta pentru ca stiu ce imi place si ce vreau sa fac... se numeste Muzica..simpla si complexa muzica..as sta toata ziua cu chitara in brate..azi nu pot pentru ca mi s-a rupt o coarda...si ma doare...as sta si as nascocii linii melodice..as sta si as canta si in somn..
Sunt momente cand sunt asa de copil si asa de prostuta...ca nu vad ce e cu adevarat important...ma complic in sentimente aiure..si ma ratacesc in ganduri care nu isi au rost cand de fapt tot ce trebuie sa fac e sa cant...
Sunt langa mine intinse cursuri de masurari...14 cursuri din care inteleg mai mult de jumatate dar problema este alta...nu imi place..si nu ma pot concentra pentru ca imi fuge mintea la note muzicale si partituri...la armonii si cum sa leg mai bine ultima piesa pe care am scris-o...
Cazuta din nori ...cu picioarele pe pamant dar cu capul aiurea...
Am studiat candva psihologia umana si imi era usor, si inca imi este sa imi dau seama ce oameni am in jur...sa stiu ce sfaturi sa le dau..dar cand vine vorba de mine...imi da cu virgula rau de tot..
Imi e dor sa ies la sedinte foto...sa ies sa stau pe iarba si sa desenez oamenii si peisajul din jur..sa imi vad mainile murdare de carbune...problema.... nu am timp..
Cati dintre noi pierdem timpul aiurea facand ceea ce nu ne place..cati dintre noi ajungem sa facem si ceea ce ne place cu adevarat.?!
In concluzie sunt fericita ca am timp si pentru Muzica!

Un comentariu:

  1. un singur lucru zic ... :D:P din El, prin El si pentru El ... a Lui sa fie gloria in veci de veci!

    RăspundețiȘtergere